Reiving

Reiving eller å reive barnet kan være en fin ting å gjøre. Hvis barnet er urolig er det veldig godt for det å bli reivet. Det heter også å bli svøpt, det er kanskje et litt penere ord. Du svøper barnet ditt. Grunnen til at det kan være litt bra, er at når barnet ligger helt løst, blir omverden litt stor og formløst. Da kan barnet bli urolig, og da er det godt å bli reivet eller svøpt. Det du da gjør, er å legge hendene i kors over brystet, og pakker teppet godt rundt barnet. Du pakker rolig og mens du prater rolig med barnet. Bena skal ligge løst. Du må være tilstede hele tiden, mens barnet ligger sånn. Husk på at barnet ikke skal ligge sånn så veldig lenge, da det kan ha andre behov. Noen svøper barnet under dyna, når det skal sove. Det går også an å gjøre. Barnet faller mer til ro da.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: