Barselhjelp

Jeg er utdannet barnepleier, og har jobbet mange år som barnepleier. Jeg jobbet litt på føden og litt mer på barsel. Jeg var nok mest ekspert på barsel. Der hjalp jeg de nybakte mødrene med amming og barnestell. Jeg tok blodsukker og sjekket det nyfødte barnet for gulsott. Hvis barnet hadde gulsott, ble det lagt i lys. Jeg passet på at barnet hadde det bra mens det lå i lys. Det skal jeg skrive mer om senere. Jeg tok også hørseltest.Jeg har selv tvillinger, og fikk ofte oppdrag å hjelpe tvillingmødrene. Jeg ble litt ekspert på tvillinger. Tiden på barsel var var veldig fin. Nå vil jeg bruke tiden min på å skrive det jeg har lært og opplevd om barseltiden. Jeg vil være en barselhjelp. Håper du føler at dette er noe du gjerne vil lese om.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: